Ζαμπονοκασερόπιτα
...με το μοναδικό φύλλο «τόσο απλά» της alfa

Ζαμπονοκασερόπιτα

Κοινοποίησέ το στο κοινωνικό σου δίκτυο:

ή μπορείς να αντιγράψεις και να κοινοποιήσεις αυτή τη διεύθυνση

Συστατικά

1 πακέτο φύλλο "τόσο απλά" της alfa
350 γρ. κασέρι
350 γρ. ζαμπόν
1/2 γιαούρτι
(100 γρ.)
1 αυγό
1 κ.γλ. κορν φλάουρ
μπόλικο πιπέρι
  • Μερίδες 8
  • Εύκολη
  • 5 λεπτά
  • 45 λεπτά

Εκτέλεση

toso apla gia syntages gia blogΠροθερμαίνουμε το φούρνο στους 180oC στον αέρα για να ψήσουμε τη ζαμπονοτυρόπιτα.

Σε ένα μπολ, βάζουμε το γιαούρτι, το αυγό και το κορν φλάουρ.  Προσθέτουμε λίγο πιπέρι και τα χτυπάμε με σύρμα να γίνουν κρέμα.

Βγάζουμε τα τσαλακωμένα και λαδωμένα φύλλα από την κατάψυξη. Ανασηκώνουμε το πάνω φύλλο. Αλείφουμε με το μισό γιαούρτι το κάτω φύλλο. Κάνουμε στρώσεις ζαμπόν και κασέρι.

Αλείφουμε την επιφάνεια με το υπόλοιπο γιαούρτι. Σκεπάζουμε την κασερόπιτα με το άλλο φύλλο. Ψήνουμε στη μεσαία σχάρα για περίπου 45 λεπτά.

Αφήνουμε την πίτα να σταθεί για 10 λεπτά και σερβίρουμε.

 

 

(Visited 1,307 times, 4 visits today)

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

 

προηγούμενο
Κιμαδόπιτα εύκολη
επόμενο
Σοκολατόπιτα με φύλλο