Εκτέλεση
Πλένουμε όλα τα λαχανικά. Σε ένα μπολ ρίχνουμε το σπανάκι με λίγο αλάτι και το αφήνουμε για 10 λεπτά. Το σουρώνουμε ώστε να βγάλει όλα τα υγρά του. Ψιλοκόβουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το κρεμμύδι , τον άνηθο και το μαϊντανό και τα ρίχνουμε στο μπολ με το σπανάκι. Προσθέτουμε την φέτα την οποία έχουμε θρυμματίσει με τα χέρια, το πιπέρι και τον τραχανά.
Σε ένα ταψί απλώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας και το αλείφουμε με ελαιόλαδο. Βάζουμε την γέμιση και την απλώνουμε σε όλο το ταψί. Απλώνουμε από πάνω το δεύτερο φύλλο σφολιάτας και γυρίζουμε τα φύλλα που περισσεύουν προς τα μέσα. Το λαδώνουμε με ελαιόλαδο και χαράζουμε την πίτα σε κομμάτια.
Το ραντίζουμε με λίγο νερό και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180οC για περίπου 1 ώρα.
2 Σχόλια Κρύψε τα σχόλια
ΤΕΛΕΙΑ!!!
Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας σχόλια!