Εκτέλεση
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε νερό, λίγο αλάτι και προσθέτουμε σε κομμάτια το μπρόκολο, τα καρότα και τα κολοκυθάκια. Ζεματάμε για λίγο τα λαχανικά ώστε να είναι λίγο τραγανά.
Σε μία λεία επιφάνεια ανοίγουμε 3 φύλλα το ένα δίπλα στο άλλο και η άκρη του ενός είναι πάν στο άλλο περίπου 10εκ. Λαδώνουμε καλά στις ενώσεις και λιγότερο τα υπόλοιπα σημεία των φύλλων. Απλώνουμε από πάνω τα άλλα τρία φύλλα και λαδώνουμε.
Σουρώνουμε τα λαχανικά καλά και τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε τα τριμμένα τυριά και σπάμε με τα χέρια το ροκφόρ σε κομματάκια. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
Βάζουμε το μείγμα πάνω στα φύλλα σαν μία λωρίδα. Τυλίγουμε τα φύλλα σαν ένα μεγάλο ρολό. Βάζουμε το ρολό σε ένα ταψί, το λαδώνουμε και κάνουμε με το μαχαίρι μικρές τρύπες για την υγρασία.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 50 λεπτά στους 200οC.