Εκτέλεση
Αφήνουμε τα φύλλα να αποψυχθούν για 2 ώρες περίπου σε θερμοκρασία δωματίου μέσα στην συσκευασία τους για να διατηρήσουν την υγρασία τους.
Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε καλά όλα τα υλικά της γέμισης.
Σε μία λεία επιφάνεια ανοίγουμε ένα φύλλο και το κόβουμε στη μέση. Το λαδώνουμε και βάζουμε μία λωρίδα σε όλο το φύλλο από την γέμισή μας. Ενώνουμε τις άκρες σαν ένα ανοιχτό ρολό και το διπλώνουμε στη μέση με την γέμιση ανοιχτεί από επάνω. Το τοποθετούμε σε ένα πυρέξ. Επαναλαμβάνουμε το ίδιο και με τα υπόλοιπα φύλλα και τα βάζουμε τα ένα δίπλα στο άλλο μέσα στο πυρέξ.
Ψήνουμε στον αέρα για 40 λεπτά στους 180οC.
(Visited 331 times, 1 visits today)