Εκτέλεση
Κόβουμε όλα τα λαχανικά μας σε μεγάλα κομμάτια
Σε μία κατσαρόλα βράζουμε το πλιγούρι για περίπου 10 λεπτά. Σουρώνουμε το πλιγούρι μας.
Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το ελαιόλαδο με όλα τα λαχανικά. Προσθέτουμε λίγο αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε το πλιγούρι, κλείνουμε το μάτι της κουζίνας και ανακατεύουμε καλά.
Απλώνουμε σε ένα ταψί ένα φύλλο λαδόκολλας. Ανοίγουμε το ένα φύλλο σφολιάτας και απλώνουμε το μείγμα μας. Από πάνω απλώνουμε το 2ο φύλλο σφολιάτας.
Ψήνουμε για περίπου μισή ώρα στους 200οC.
(Visited 575 times, 1 visits today)