Εκτέλεση
Βάζουμε τα 2 ½ φλ. καβουρδισμένο σουσάμι σε ένα μπολ. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και την κανέλα κι ανακατεύουμε. Απλώνουμε ένα φύλλο στον πάγκο, το λαδώνουμε με σουσαμέλαιο και το διπλώνουμε στη μέση, κατά μήκος της μακριάς πλευράς. Αλείφουμε με σουσαμέλαιο και πασπαλίζουμε με λίγη γέμιση. Τυλίγουμε σε ρολό και στρίβουμε σε κιχί.
Αφού τα ετοιμάσουμε όλα, τα τηγανίζουμε για λίγα λεπτά κι από τις δυο πλευρές, μέχρι να ροδίσουν. Τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Για το σερβίρισμα, παίρνουμε το ½ φλ. καβουρδισμένο σουσάμι, το αλέθουμε ή το χτυπάμε σε γουδί. Ζεσταίνουμε σε κατσαρόλα το μέλι να αραιώσει. Αφού κρυώσουν τα ρολά, τα περιχύνουμε με το μέλι, την κανέλα και το σουσάμι.
Εναλλακτικά, τα αλείφουμε με λάδι και τα ψήνουμε για 25′ περίπου, στους 180οC στον αέρα, να ροδίσουν.