Εκτέλεση
Σε μία λεία επιφάνεια ψιλοκόβουμε το καταΐφι και το αφρατεύουμε με τα χέρια.
Σε ένα μπολ βάζουμε το γιαούρτι, τη ζάχαρη , τα αυγά και το γάλα και ανακατεύουμε. Ενώ ανακατεύουμε προσθέτουμε το μπέικιν πάουντερ, τις βανίλιες, το ξύσμα από το πορτοκάλι και τα μανταρίνια, το βούτυρο και το καταΐφι. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει το ομοιογενές το μείγμα.
Σε ένα βουτυρωμένο ταψί απλώνουμε το μείγμα μας. Ψήνουμε για περίπου 45 λεπτά στους 170οC.
Για το σιρόπι
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε όλα τα υλικά μας και το αφήνουμε να βράσει.
Σιροπιάζουμε με ζεστό σιρόπι και παγωμένη πίτα.
(Visited 186 times, 1 visits today)