Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά του κεμπάπ σε μπολ και τα ζυμώνουμε. Αφήνουμε για λίγο το μείγμα στο ψυγείο να παγώσει edlekarna.cz. Σε μεταλλικά, πλακέ σουβλιά περνάμε τα κεμπάπ, χτίζοντάς τα με την παλάμη μας, δίνοντάς τους πλακέ σχήμα. Ψήνουμε στη σχάρα για 3-4´ από κάθε πλευρά. Εναλλακτικά, πλάθουμε τον κιμά σε σχήμα κεμπάπ, μακρύ και πλακέ. Αραδιάζουμε σε λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200οC στον αέρα, για 15′.
Απλώνουμε ένα χωριάτικο φύλλο κιχί στον πάγκο και το κόβουμε στη μέση. Ακουμπάμε επάνω το κεμπάπ, πασπαλίζουμε με κασέρι και το τυλίγουμε στο φύλλο. Αλείφουμε με βούτυρο, κόβουμε σε μεγάλα διαγώνια κομμάτια και ψήνουμε στη σχάρα για λίγα λεπτά, από κάθε πλευρά, μέχρι να ζεσταθεί το φύλλο. Εναλλακτικά, τα αραδιάζουμε σε ταψί και τα ψήνουμε στους 200οC για 15′. Τα σερβίρουμε ζεστά με γιαούρτι, σάλτσα ντομάτας και μαϊντανό.