Εκτέλεση
Σε μία μικρή κατσαρόλα σοτάρουμε το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο. Μόλις σοταριστούν προσθέτουμε την ντομάτα πολτοποιημένη, αλάτι, πιπέρι, λίγο νερό και ρίγανη. Αφήνουμε την σάλτσα να βράση και να πήξει.
Σε μία λεία επιφάνεια απλώνουμε μία λαδόκολλα. Βάζουμε το ένα φύλλο ζύμης για πίτσα και το ανοίγουμε λίγο με έναν πλάστη. Βάζουμε το τυρί κρέμα σε ένα κορνέ και βάζουμε τυρί κρέμα στη ζύμη μας γύρω γύρω περίπου 1 εκ από τις άκρες και γυρίζου την ζύμη από τις άκρες να καλύψει το τυρί κρέμα.
Στο κέντρο της ζύμης βάζουμε 5 κουταλιές από την σάλτσα μας και την απλώνουμε στη ζύμη. Απλώνουμε τα ζαμπόν και βάζουμε από πάνω τα τριμμένα τυριά. Βάζουμε τα πεπερόνι σε όλη την επιφάνια της πίτσας.
Ψήνουμε για περίπου μισή ώρα στους 180οC στις αντιστάσεις.