Πίτα «Κιχί» με Κολοκύθα – Νηστίσιμη

Απλά, αξεπέραστη!
H τέχνη των παλιών νοικοκυρών της δίνουν αξία. Tο παραδοσιακό της σχήμα την ξεχωρίζει από κάθε άλλη. Tο χειροποίητο, κοζανίτικο φύλλο κάνει τη διαφορά. Αυτή είναι η λαχταριστή Κοζανίτικη πίτα κιχί από την alfa, με το όνομα και τη γεύση.
Οδηγίες ψησίματος: Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180-200ºC. Στη συνέχεια αφαιρείτε το χάρτινο καπάκι της συσκευασίας και τοποθετείτε την πίτα απευθείας στη μεσαία θέση του φούρνου με το χάρτινο ταψί της.
Ψήνετε για 40 λεπτά περίπου, ανάλογα με την απόδοση του φούρνου σας, μέχρι να ροδοκοκκινίσει πάνω κάτω.
Σημείωση: Ψήνετε κατευθείαν από την κατάψυξη χωρίς να αποψύξετε. Το προϊόν δεν ψήνεται σε φούρνο μικροκυμάτων.
(Visited 189 times, 1 visits today)