Αρχοντικά Tριγωνάρια με Πατάτα Γραβιέρα

Γεύση απ’ τα καλύτερά μας.
Aρχοντικά Tριγωνάρια με πατάτα, γραβιέρα, κρεμμύδι, πράσο & κόκκινη πιπεριά.
Αρχοντικά και για την πλούσια, λαχταριστή τους γέμιση, αλλά και για το τραγανό τους φύλλο.
Οδηγίες ψησίματος: Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180-200ºC. Τοποθετείτε τα Τριγωνάρια χωρίς να τα αποψύξετε σε ένα ταψί που το έχετε αλείψει με λίγο λάδι. Βάζετε το ταψί στη μεσαία θέση του φούρνου.
Ψήνετε για 25 λεπτά, ανάλογα με την απόδοση του φούρνου σας, μέχρι να πάρουν χρώμα πάνω κάτω.
Σημείωση : Δεν ψήνονται σε φούρνο μικροκυμάτων. Για ταυτόχρονο ψήσιμο άνω του 1 ταψιού, ο φούρνος πρέπει να έχει σύστημα θερμού αέρα.
(Visited 179 times, 1 visits today)