• Σύνδεση
  • Εγγραφή
  • Αρχική
  • Γλυκιά
  • Κοινοποίηση

    Μικρασιάτικη σουσαμόπιτα της γιαγιάς

    Βάζουμε τα 2 ½ φλ. καβουρδισμένο σουσάμι σε ένα μπολ. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και την κανέλα κι ανακατεύουμε. Απλώνουμε ένα φύλλο στον πάγκο, το λαδώνουμε με σουσαμέλαιο και το διπλώνουμε στη μέση,...
    Διαβάστε περισσότερα για την συνταγή "Μικρασιάτικη σουσαμόπιτα της γιαγιάς"
    Σχόλιο
    5.421 Προβολές
    Κοινοποίηση

    Σοκολατένιος μπακλαβάς

    Σε ένα μπολ προσθέτουμε το σιμιγδάλι και τα αυγά και ανακατεύουμε καλά. Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το γάλα και τη ζάχαρη. Μόλις ζεσταθεί το γάλα προσθέτουμε 5 κουταλιές σιγά σιγά...
    Διαβάστε περισσότερα για την συνταγή "Σοκολατένιος μπακλαβάς"
    Σχόλιο
    370 Προβολές
    Κοινοποίηση

    Μανταρινοπορτοκαλόπιτα

    Σε μία λεία επιφάνεια ψιλοκόβουμε το καταΐφι και το αφρατεύουμε με τα χέρια. Σε ένα μπολ βάζουμε το γιαούρτι, τη ζάχαρη , τα αυγά και το γάλα και ανακατεύουμε. Ενώ...
    Διαβάστε περισσότερα για την συνταγή "Μανταρινοπορτοκαλόπιτα"
    Σχόλιο
    185 Προβολές
    Κοινοποίηση

    Μπακλαβάς

    Για το σιρόπι. Βάζουμε σε μία κατσαρόλα όλα τα υλικά ώστε να βράσουν για 3 λεπτά και μετά τα αφήνουμε για άλλα 5 λεπτά σε χαμηλή φωτιά. Αφαιρούμε την κατσαρόλα...
    Διαβάστε περισσότερα για την συνταγή "Μπακλαβάς"
    Σχόλιο
    165 Προβολές
    Κοινοποίηση

    Φωλιά καταΐφι με κεράσι και κρέμα

      Ανοίγουμε το καταΐφι με τα χέρια σε ένα μπολ. Παίρνουμε 300γρ και το χωρίζουμε σε 3 κομμάτια. Το κάθε κομμάτι το ανοίγουμε και το κάνουμε ένα κύκλο χωρίς καινό...
    Διαβάστε περισσότερα για την συνταγή "Φωλιά καταΐφι με κεράσι και κρέμα"
    Σχόλιο
    115 Προβολές
    Κοινοποίηση

    Τηγανίδες με μέλι κανέλα και καρύδια

    Αφήνουμε τα φύλλα ζύμης για πίτσα «από σπίτι» της alfa να ξεπαγώσουν για 20 λεπτά. κόβουμε μία μικρή κάθετη λωρίδα και σχηματίζουμε ένα δαχτυλίδι ζύμης. Επαναλαμβάνουμε το ίδιο και στα...
    Διαβάστε περισσότερα για την συνταγή "Τηγανίδες με μέλι κανέλα και καρύδια"
    Σχόλιο
    159 Προβολές
    Κοινοποίηση

    Η πίτα του ρυζόγαλου

    Σε μέτρια φωτιά βράζουμε το ρύζι σε λίγο νερό με λίγο αλάτι. Μόλις βράσει και απορροφήσει το νερό προσθέτουμε το γάλα, τη ζάχαρη και τις βανίλιες. Όταν αρχίσει να κοχλάζει...
    Διαβάστε περισσότερα για την συνταγή "Η πίτα του ρυζόγαλου"
    Σχόλιο
    720 Προβολές
    Κοινοποίηση

    Πίτα με κρέμα και σταγόνες σοκολάτας

    Για την πίτα κρέμα και σταγόνες σοκολάτας, αφήνουμε ένα φλιτζάνι γάλα στην άκρη. Το υπόλοιπο γάλα το βάζουμε σε μία κατσαρόλα, προσθέτουμε 1 φλιτζάνι ζάχαρη και ανακατεύουμε όσο ζεσταίνουμε το...
    Διαβάστε περισσότερα για την συνταγή "Πίτα με κρέμα και σταγόνες σοκολάτας"
    Σχόλιο
    970 Προβολές
    Κοινοποίηση

    Σοκομπανάνα σε τραγανά φύλλα

     Για την σοκομπανάνα σε τραγανό φύλλο βγάζουμε τα τσαλακωμένα φύλλα από την κατάψυξη. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180οC στον αέρα. Ανασηκώνουμε το 1 φύλλο στο ειδικό ταψάκι. Βάζουμε επάνω την...
    Διαβάστε περισσότερα για την συνταγή "Σοκομπανάνα σε τραγανά φύλλα"
    Σχόλιο
    3.469 Προβολές
    Κοινοποίηση

    Σοκολατόπιτα με φύλλο

    Για τη σοκολατόπιτα, βάζουμε σε μία κατσαρόλα, όλα τα υλικά, γάλα, ζάχαρη, σιμιγδάλι, κακάο, αλάτι και σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας με σύρμα κι αφήνουμε την κρέμα να βράσει και να πήξει....
    Διαβάστε περισσότερα για την συνταγή "Σοκολατόπιτα με φύλλο"
    Σχόλιο
    913 Προβολές
    Επόμενες καταχωρήσεις

    Σχετικά με την alfa

    Σχετικά με την alfa

    Η εταιρεία με τις μοναδικές γευστικές δημιουργίες και τα αγνά προϊόντα ζύμης,
    που φτάνουν σε κάθε ελληνικό σπίτι, πάνω από 50 χρόνια τώρα, για να λένε όλοι «γεια στα χέρια σας!».

    Newsletter

    Συμπλήρωσε το email σου για να εγγραφείς στο newsletter μας

    ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

    Διεθνής Κουζίνα

    Διεθνής Κουζίνα

    Είδος της Πίτας

    Είδος της Πίτας

    Είδος του Φύλλου

    Είδος του Φύλλου

    Περίσταση

    Περίσταση

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ

    • Ήρθαν τα "διαλεχτά", με την υπογραφή της Αργυρώς. Ανεπανάληπτα!Ήρθαν τα «διαλεχτά», με την υπογραφή της Αργυρώς.…
    • Ήρθε η Κασσιάτα Ζαγορίου, η νέα πίτα από την alfa!Ήρθε η Κασσιάτα Ζαγορίου, η νέα πίτα από την alfa!
    • Φύλλο «Τόσο απλά», για πίτα σε 3 κινήσεις!Φύλλο «Τόσο απλά», για πίτα σε 3 κινήσεις!

    Facebook

    ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

    • Φανταστική Τυρόπιτα της Πεθεράς μουΦανταστική Τυρόπιτα της Πεθεράς μου
    • Μικρασιάτικη σουσαμόπιτα της γιαγιάςΜικρασιάτικη σουσαμόπιτα της γιαγιάς
    • Μακεδονική ταχινόπιτα με χαλβά & καρύδια (νηστίσιμη)Μακεδονική ταχινόπιτα με χαλβά & καρύδια (νηστίσιμη)
    • Πιπερόπιτα ΦλωρίνηςΠιπερόπιτα Φλωρίνης

    ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

    Είδος της Πίτας

    Είδος της Πίτας

    Περίσταση

    Περίσταση

    • 2 Columns
    • 3 Columns
    • 3 Columns – No Sidebar
    • 4 Columns
    • alfa
    • Bookmarks
    • Cart
    • Categories
    • Checkout
    • Followers
    • Followers
    • Following
    • Following
    • Full Width
    • Hero Posts
    • Hero Slider
    • Homepage
    • Logout
    • Magazine V2
    • Masonry V1
    • MDTF Results Page
    • Member Directory
    • Member Directory
    • Menu Version 2
    • My Account
    • My Profile
      • Edit Profile
      • Login
      • Register
    • My Profile
      • Edit Profile
      • Login
      • Register
    • Our Authors
    • Pizza – Πεϊνιρλί
    • Recipes
    • Sample Page
    • Sample Page
    • Search by Ingredients
    • Shop
    • Slider Full
    • Slider Mixed
    • Slider Small
    • Slider Small – Boxed
    • Slider Wide
    • Terms and Conditions
    • Tips Μαγειρικής
    • Videos
    • Αποσύνδεση
    • Δείγμα σελίδας
    • Διαλεχτά
    • Ελληνικά Προϊόντα
    • Επικοινωνία
    • Κασσιάτα Ζαγορίου
    • Κουλούρια
    • Κουρού
    • Μίνι Χωριάτικες Πίτες
    • Μπουγάτσα
    • Νέα
    • Οι Προτάσεις του Μήνα
    • Οι Συνταγές σας
    • Οικογενειακές Παραδοσιακές Πίτες
    • Πίτες alfa
    • Συνταγές
    • Συνταγές- copy
    • Σφολιάτες
    • Σωστή Διατροφή
    • Υποβολή Συνταγής
    • Υποβολή Συνταγής- copy
    • Φύλλα
    • Φύλλα alfa

    ALFAPASTRY | ALL RIGHTS RESERVED | © 2016